студије Студијски програми
основних студија
Студијски програми специјалистичких студија Студијски програм
мастер струковних студија
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈА
Листа стручних назива Стари студијски програми Распоред предавања Предмети Наставно особљe Термини консултација Актуелни испитни рок Студентске радионице
и јавна предавања
Стручна пракса за студенте
и израда завршног рада
Центар за истраживање,
развој и каријерно вођење
Ценовник

OБAВEШTEЊE

Приступ Facebook стрaницама Студeнтскoг пaрлaмeнтa и Спoртскe aсoциjaциje БПШ oмoгућeн сa звaничнoг Web сajтa БПШ, www.bpa.edu.rs
Лeгитимни прeдсeдник Студeнтскoг пaрлaмeнтa БПШ je Верица Димитријевић.

Свaкo другo прeдстaвљaњe у имe БПШ je лaжнo и нeлeгитимнo и представља кривично дело.

БПШ је образовна институција која пратећи домаће и светске трендове из мултидисциплинарних научних области информатичког и економског усмерења, промовише концепт примењених студија, изграђујући управо оне вештине и способности код студената које захтева савремено друштво.


Унапредивши наставне програме прилагођава их интердисциплинарним програмима за нове професије створене у актуелној технолошкој ери.


Школа има 4 амфитеатра, 20 слушаоница, 9 студентских Интернет учионица, фискултурну салу, климатизовану и удобну библиотеку и читаоницу са 120 места, a простире се на преко 12.000 м2. Четири стотине рачунара стоји на располагњу у сваком тренутку свим студентима и запосленима. Најновији и најактуелнији рачунарски софтвер имплементиран је у процес наставе. Београдска пословна школа ВШСС омогућава да сваки студент у току реализације практичног дела наставе самостално користи рачунар.


Континуитет у раду, педесетогодишње искуство, осавремењени наставни програми, изузетни услови студирања и техничке могућности, чине БПШ данас најатрактивнијом и највећом школом не само у Србији, већ и на Балкану.


Смештена у престоници Србије, у прелепом граду који лежи на ушћу двеју река, привлачи студенте из свих крајева наше земље.

Пратите нас на:      Facebook Linkedin Twitter