студије Студијски програми
основних студија
Студијски програми специјалистичких студија Студијски програм
мастер струковних студија
ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈА
Листа стручних назива Стари студијски програми Распоред предавања Предмети Наставно особљe Термини консултација Актуелни испитни рок Студентске радионице
и јавна предавања
Стручна пракса за студенте
и израда завршног рада
Центар за истраживање,
развој и каријерно вођење
Ценовник

OБAВEШTEЊE

Приступ Facebook стрaницама Студeнтскoг пaрлaмeнтa и Спoртскe aсoциjaциje БПШ oмoгућeн сa звaничнoг Web сajтa БПШ, www.bpa.edu.rs
Лeгитимни прeдсeдник Студeнтскoг пaрлaмeнтa БПШ je Верица Димитријевић.

Свaкo другo прeдстaвљaњe у имe БПШ je лaжнo и нeлeгитимнo и представља кривично дело.

 
ЈАВНА ПРЕДАВАЊА
11.04.2016. У САРАДЊИ СА НАРОДНОМ БАНКОМ СРБИЈЕ, ОДРЖАНА ЈЕ ЈАВНА ТРИБИНА "КАКО ИЗБЕЋИ ЗАМКЕ ПРИЛИКОМ ЗАДУЖИВАЊА"  
У гoдини у кojoj Бeoгрaдскa пoслoвнa шкoлa – висoкa шкoлa струкoвних студиja oбeлeжaвa шeздeсeт гoдинa пoстojaњa уприличeни су брojни дoгaђajи, прeдaвaњa и трибинe.

У сaрaдњи сa Нaрoднoм бaнкoм Србиje, 11.04.2016. гoдинe, у aмфитeaтру A5 Бeoгрaдскe пoслoвнe шкoлe – висoкe шкoлe струкoвних студиja oдржaнa je првa у низу jaвних трибинa нa тeму „Кaкo избeћи зaмкe приликoм зaдуживaњa?“. (детаљније...)

17.04.2015. Сузан Кутор, директорка канцеларије за економски развој при америчкој агенцији за међународни развој (USAID), одржала је јавно предавање у БПШ – ВШСС "СОПСТВЕНИ БИЗНИС ЈЕ НАЈТЕЖЕ И НАЈЛЕПШЕ ИСКУСТВО"
Сузан Кутор, директорка канцеларије за економски развој при америчкој агенцији за међународни развој (USAID) у Србији, одржала је јавно предавање у Београдској пословној школи – високој школи струковних студија, 16. априла 2015. године. (детаљније...)

09.04.2015. Јавно предавање YOUTH AND USAID'S SUSTAINABLE LOCAL DEVELOPMENT
БПШ – ВШСС најављује јавно предавање, које ће за студенте Београдске пословне школе одржати директорка канцеларије за економски развој при америчкој агенцији за међународни развој (USAID) СУЗАН КУТОР. Јавно предавање ће се одржати у четвртак, 16. априла у амфитеатру А5 са почетком у 18 часова. (детаљније...)

04.12.2014. Јавно предавање КАКО САМ СТВОРИО „БЕОГРАД – ВЕЧИТИ ГРАД“
Београдска пословна школа са поносом најављује јавно предавање које ће за студенте Београдске пословне школе одржати аутор филмске енциклопедије о Београду, композитор и добитник престижних награда Београдски победник и Награде града Београда, Aлександард Диклић. Јавно предавање ће се одржати у четвртак, 11. децембра у амфитеатру А5 са почетком у 17 часова. (детаљније...)
 
20.11.2014. Јавно предавање КАКО САМ ИНТЕГРИСАЛА НЛП У СВОЈ ПОСЛОВНИ И ПРИВАТНИ ЖИВОТ - ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ НА ЧУДА?
Београдска пословна школа са поносом најављује јавно предавање које ће за студенте Београдске пословне школе одржати економиста и предавач чије је професионално и животно опредељење маркетинг, Јелена Јовић. Јавно предавање ће се одржати у четвртак, 20. новембра у амфитеатру А5 са почетком у 17 часова. (детаљније...)
 
05.11.2014. Јавно предавање УЛОГА МОТИВАЦИЈЕ И ТИМСКОГ РАДА У ПОСТИЗАЊУ УСПЕХА
Београдска пословна школа са поносом најављује јавно предавање које ће за студенте Београдске пословне школе одржати наш прослављени репрезентативац, носилац победа на три европска и два светска првенства у кошарци и освајач сребрне медаље на олимпијским играма, данас потпредседник Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић. Јавно предавање ће се одржати у четвртак, 13. новембра у амфитеатру А5 са почетком у 17 часова. (детаљније...)
 
17.10.2014. Јавно предавање МЛАДИ И ПРЕДУЗЕТНИШТВО У СРБИЈИ
Београдска пословна школа са поносом најављује јавно предавање на тему "МЛАДИ И ПРЕДУЗЕТНИШТВО У СРБИЈИ". Студенти Београдске пословне школе – Високе школе струковних студија у среду 22.10.2014. у 17 сати у амфитеатру А3 имаће прилику да се упознају са актуелним темама. (детаљније...)
 
СТУДЕНТСКЕ РАДИОНИЦЕ
26.03.2015. Студентима БПШ – ВШСС, наш познати глумац СРЂАН ИВАНОВИЋ одржаће радионицу на тему КАКО САВЛАДАТИ ТРЕМУ И ИМАТИ УСПЕШАН ЈАВНИ НАСТУП
Студентска радионица ће се одржати у среду, 01. априла у слушаоници 10 са почетком у 12 часова.
Дођите да научимо како да се изборимо са тремом, подигнемо самопоуздање и успешно презентујемо свој рад!

11.03.2015. Од понедељка, 16.03.2015. до среде 18.03.2015. почиње пријава за Студентске радионице,
под називом "НЕВЕРБАЛНА КОМУНИКАЦИЈА И ПРИПРЕМА ЗА ИНТЕРВЈУ ЗА ПОСАО ".

Заинтересовани студенти, могу да се пријаве у кабинету 330 у периоду од 10:00h - 12:00 часова.

17.11.2014. ДРУГА ГРУПА РАДИОНИЦА СА ТЕМОМ „ЕГО СТАЊА И АНАЛИЗА ТРАНСАКЦИЈА У ИНТЕРПЕРСОНАЛНОМ И ПОСЛОВНОМ КОМУНИЦИРАЊУ“, ОДРЖАЋЕ СЕ У УТОРАК 18.11.2014. ГОДИНЕ У 17 ЧАСОВА У СЛУШАОНИЦИ 14.

27.10.2014. Прва група почиње почиње са радом у петак 31.10.2014. године у 17 часова у слушаоници 10.
Студенти могу и даље да се пријављују јер ће бити формирана још једна група.

15.10.2014. Обавештење о покретању СТУДЕНТСКИХ РАДИОНИЦА
РЕАЛИЗАЦИЈА СТУДЕНТСКЕ РАДИОНИЦЕ ИЗ ОБЛАСТИ КОМУНИКАЦИОНИХ ВЕШТИНА ПОД НАЗИВОМ "ЕГО СТАЊА И АНАЛИЗА ТРАНСАКЦИЈА У ПОСЛОВНОМ КОМУНИЦИРАЊУ" ОТПОЧЕЋЕ ОДМАХ ПО ФОРМИРАЊУ ГРУПЕ. (детаљније...)  
 
 
 
 


Пратите нас на:      Facebook Linkedin Twitter